Boom Wheels

  Boom Wheels

  Boom Wheels

  0
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Html5 Html5 Racen Racen Arcade Arcade 3d 3d Het rijden Het rijden Auto Auto Drijvend Drijvend 1 speler 1 speler Kart Kart 3dgames 3dgames

  Spelbeschrijving

  Ervaar de spanning van kartracen en Drifting als nooit tevoren in het opwindende universum van Boom Wheels! Dit is je gemiddelde indoor kartrace bij mij in de buurt; een wild, grillig avontuur dat je door de meest fantasierijke racebanen rijdt die je ooit hebt gezien.

  Voel de spanning terwijl je in je turbo-race- Kart springt, klaar voor verkoop aan de startlijn, en zoef door de unieke circuits. Elk circuit is een avontuur dat door jou ontdekt en gedomineerd moet worden!

  Maar een race zonder wat power-ups om de boel op te fleuren? Stuw jezelf in een razendsnelle sprint, laat raketten los om je concurrenten uiteen te jagen, verpletter je rivalen met een flinke steen of plaats strategisch bananenschillen om de andere racers te laten struikelen. Deze power-ups zijn gewoon cool; gamechangers. Gebruik ze verstandig en zie hoe je kart in een mum van tijd naar de voorkant van het peloton schiet!

  Dus zet je vast en bereid je voor om je vrienden en rivalen te slim af te zijn en te ontlopen. Desktopgebruikers: gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te navigeren en druk op de spatiebalk om je power-ups te activeren. Mobiele gebruikers: raak de linker-en rechterzijde van het scherm aan om te sturen, raak het rempictogram aan om te vertragen en veeg omhoog om je power-ups te ontketenen. Welkom bij Boom Wheels, waar kartracen en wild, gek plezier samenkomen, zoals Monster Trucks Hidden Wheels!

  Datum van publicatie: 14 June 2023 , Platform: Web browser (Desktop and Mobile)

  gespielte Zeiten

  Klassifizierung: kizi10 »

  {{

  Toneelstuk Boom Wheels

  Gerelateerde spellen

Advertisement
Advertisement

Onze blog | © Copyright 2021 Kizi10.org