Design A Royal Dress

  Design A Royal Dress

  Design A Royal Dress

  0
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Simulatie Simulatie Kinderen Kinderen Mode Mode Aankleden Aankleden Meisjes Meisjes Meisje Meisje Ontwerp Ontwerp Versieren Versieren

  Spelbeschrijving

  In de magische wereld van 'Design A Royal Dress' kunnen jonge dames en beginnende Design hun dromen nastreven. Zet je designerhoed op en bereid je voor op een spannende reis door de wereld van verkleedpartijen!

  Je doel is een prachtige jurk te verfraaien en te ontwerpen die geschikt is voor een koningin. Spelers zullen verdiept worden in dit simulatiespel, geïnspireerd door titels als DecoRate Design Champions en My Doll House: Design and Decoration.

  Creëer een outfit die geschikt is voor een koninklijk bal en verlies jezelf in pracht en verfijning. Dankzij de grote keuze aan kleding en accessoires kun je experimenteren met gedurfde kleurencombinaties en ingewikkelde patronen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je elementen uit de game Creative Collage Design integreert en zo een unieke, opvallende jurk creëert die jouw stijl weerspiegelt.

  Als meisje met oog voor stijl zul je genieten de vrijheid om nieuwe combinaties van tinten, stoffen en accessoires uit te proberen. Je kunt alles dragen, van een eenvoudige zomerjurk tot een extravagante baljurk.  

  Let op de kleine details! Net als in het spel Princess Design Masks kun je maskers maken die geschikt zijn voor een prinses. Maak maskers die qua stijl en mysterie passen bij de rest van de koninklijke kledij.

  'Ontwerp een koninklijke jurk' zal je fascineren terwijl je de rol speelt van een ervaren modeontwerper. Deze game is van begin tot eind een genot, met zijn eenvoudige bediening en prachtige beelden die urenlang entertainment en ontdekking beloven. Waarom zou u in dat geval nog langer uitstellen? Maak je klaar voor een kleermakersextravaganza! Klik of tik met de muis om te spelen en laat je innerlijke fashionista de vrije loop.

  Datum van publicatie: 5 June 2023 , Platform: Web browser (Desktop and Mobile)

  gespielte Zeiten

  Klassifizierung: kizi10 »

  {{

  Toneelstuk Design A Royal Dress

  Gerelateerde spellen

Advertisement
Advertisement

Onze blog | © Copyright 2021 Kizi10.org