Tractor Trial 2

  Tractor Trial 2

  Tractor Trial 2

  0
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Html5 Html5 Mobiel Mobiel Racen Racen Vrachtauto Vrachtauto Het rijden Het rijden 2d 2d Auto Auto Androïde Androïde Obstakel Obstakel Voertuig Voertuig

  Spelbeschrijving

  Dompel jezelf onder in een unieke, adrenaline-geladen ervaring als een ijverige boer die het zware dagelijkse werk op de boerderij beu is in het spel 'Tractor Trial 2.' Laat uw landbouwroutine een spannende omweg maken terwijl u uw ploeg verwisselt voor de stoel van een tractor, klaar om zijn offroad-vaardigheden uit te dagen. Ervaar de spanning van het navigeren door torenhoge heuvels en het trotseren van een groot aantal hindernissen om je weg naar de finish te vinden.

  In dit boeiende 2D-spel, perfect voor Android en Html5 platforms, kun je je sterke punten besturen voertuig op ruig terrein dat uw rijvaardigheid op de proef stelt. Uw mobiele apparaat verandert in de cockpit van uw tractor, waar knoppen op het scherm uw middel worden om te rijden en het evenwicht te bewaren. Maak je klaar om deel te nemen aan een avontuur dat de eisen van de landbouw en de opwinding van obstakelnavigatie combineert in één opwindende rit.

  Tractor Trial 2 roept de geest op van racegames voor klassieke auto's en vrachtwagens en breidt de spanning uit naar de rustieke landbouwwereld. Je kunt je Vehicle op een desktop besturen met de pijltjestoetsen, WASD-bediening, of op mobiel met de knoppen op het scherm. Beklim torenhoge beklimmingen en navigeer over talloze hindernissen, waarbij je je innerlijke racer in een hoed kanaliseert.

  Dit spel is geïnspireerd op een reeks gelijksoortige spellen zoals Hurdle Track Car Stunts, Chained Tractor Towing Train Game, Tractor Bezorging, Tractorproef, Impossible Tracks Truck Parking Game, Extreme Bike Track, Real Tractor Farmer, Chained Tractor Towing Rescue, Hill Climb Tractor 2020 en Tractor Express.

  Tractor Trial 2 omvat verschillende willekeurige categorieën, perfect ontworpen om te voldoen aan de smaak van jongens, avonturiers, arcadefanaten, voetballiefhebbers, scherpschutters, met juwelen versierde liefhebbers, rijdende sensatiezoekers, fans van babygames, IO-gamers en sportliefhebbers.

  Dus Maak je klaar om te schakelen van de eentonige landbouwklusjes en dompel jezelf onder in dit boeiende, spannende avontuur. Stuur je tractor door het uitdagende circuit, overwin obstakels en geniet van de ruige schoonheid van off-road racen in Tractor Trial 2. Dit is een landbouwspel waar je van zult genieten!

  Datum van publicatie: 4 June 2023 , Platform: Web browser (Desktop and Mobile)

  gespielte Zeiten

  Klassifizierung: kizi10 »

  {{

  Toneelstuk Tractor Trial 2

  Gerelateerde spellen

Advertisement
Advertisement

Onze blog | © Copyright 2021 Kizi10.org